Landgoed Welleveld

Duiven - Duiven
Actueel aanbod

€ 161.500,- tot € 733.300,-

Kenmerken

Woonoppervlak
139 - 190m2
Kaveloppervlak
419 - 1133m2
Inhoud
555 - 746m3

Over dit project

Ben jij op zoek naar een vrijstaande woning op een ruime kavel, of alleen een vrije kavel? Droom je van een grote eetkeuken met openslaande deuren naar een groene tuin? Dan is wonen op Landgoed Welleveld in Duiven iets voor jou! Op dit landgoed zijn op het terrein van de voormalige burgemeesterswoning diverse vrijstaande villa’s te koop. Op Landgoed Welleveld woon je in een parkachtige sfeer, maar toch centraal in Duiven, met de prachtige Gelderse natuur om de hoek.

Op dit groene en royale landgoed zijn verschillende vrijstaande woningen te koop. Op elke kavel is er van alles mogelijk! Ook zijn er verschillende vrije kavels te koop. Hier kan je zelf je eigen huis op bouwen!

Voor meer informatie; https://www.funda.nl/nieuwbouw/duiven/project-49330836-landgoed-welleveld-duiven/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Landgoed Welleveld
Koopwoningen
13
Prijs
€ 161.500,- tot € 733.300,-
Type woningen
Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Duiven.

Aanmelden