Westreenen

Duiven - Duiven
Actueel aanbod

€ 211.200,- tot € 322.100,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
244 - 346m2
Inhoud
420 - 550m3

Over dit project

Wonen met een hoofdletter W

Op het plan Westreenen worden 8 appartementen, 14 twee-onder-één-kap woonhuizen en 14 rijwoningen gebouwd. Wonen op Westreenen betekent wonen in een natuurlijke omgeving, met veel aandacht voor fiets- en wandelpaden, bankjes en gevarieerde groenvoorzieningen.

GENOEMDE PRIJZEN ZIJN CASCO PRIJZEN (CASCO HOUDT IN: ZONDER BADKAMER/TOILET, SANITAIR, TEGELS, KEUKEN EN BINNEN SCHILDERWERK). VOLLEDIG AFGEBOUWD VARIEREN DE PRIJZEN VAN ¤ 162.388,-- V.O.N. TOT ¤ 322.100,-- V.O.N.

Het nieuwbouwplan Westreenen ligt nabij het prachtige en landelijke Looveld aan de noordzijde van de Loostraat in het dorp Loo (gemeente Duiven). Het plan ontleent haar naam aan de vroegere eigenaar van perceel Loostraat 40: Westreenen. De Loostraat beschikt over een historisch karakter en haar aanliggende percelen en opstallen zijn sterk beelbepalend voor het dorp Loo. De ontwikkeling van het plan Westreenen is gebeurd met als uitgangspunt het bewaren van deze karakteristieke kenmerken. De woonomgeving kenmerkt zich dan ook door ruime kavels, veel groen, weidse uitzichten, bebouwing met authentieke elementen, heerlijke speelplaatsen, wadi's en een sfeervol en gevarieerd straatbeeld. Blikvanger in het planWestreenen is de monumentale boerderij, die samen met een deel van de erfinrichting, de kapschuur en een aantal belangrijke bomen in het nieuwe plan zal worden gehandhaafd.

De diverse woningtypes op het plan “Westreenen” zijn verdeeld over drie zogenaamde deelgebieden: BoerderijWoonstraat en Noordrand. Plan Westreenen bestaat uit 8 appartementen, 14 twee-onder-één-kap woningen en 14 rijwoningen. De woonhuizen zullen in diverse prijsklassen en met variërende kavelgroottes worden aangeboden.

Op het deelgebied Noordrand vindt u 6 ruime bouwpercelen voor de vrije sector. Hier heeft u de vrijheid om uw eigen woonwensen te verwezenlijken. Mede dankzij het weidse uitzicht over het Looveld kunt u hier heerlijk vrij wonen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Westreenen
Koopwoningen
11
Prijs
€ 211.200,- tot € 322.100,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrije kavel

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Duiven.

Aanmelden